Σχετικά με εμάς

Αγαπητέ Συνεργάτη ,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γράψουμε δύο λόγια για την δουλειά μας. Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1982 στο Χαλάνδρι με αντικείμενο εργασιών την χονδρική διάθεση μίας ευρείας γκάμας προιόντων χάρτου, πλαστικών σακουλών και ειδών καθαρισμού και συσκευασίας. Είμαστε προσανατολισμένοι στην εξυπηρέτηση των αναγκών της βιομηχανίας τροφίμων, των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και ξενοδοχίας και των εμπορικών επιχειρήσεων που προμηθεύουν με τα προιόντα αυτής της κατηγορίας τις μικρότερες επιχειρήσεις του χώρου.

Τον Μάρτιο του 1993 προχωρήσαμε στην εγκατάσταση της πρώτης υπερσύγχρονης γραμμής , με αντικείμενο την μεταποιητική παραγωγή προιόντων χάρτου καθαριότητος - tissue από 100% παρθένο χαρτοπολτό.Εν συνεχεία μεταφερθήκαμε στις σημερινές μας παραγωγικές εγκαταστάσεις , στην Μαγούλα Αττικής, στο 6ο ΧΛΜ της λεωφόρου Γεωργίου Γεννηματά.
Μέσα από την συνεχή προσπάθειά μας επι εικοσι τρία έτη , έχουμε αποκτήσει ένα καλό όνομα για την προσεγμένη και σταθερή ποιότητα και την ασφαλή συσκευασία των προιόντων μας, η οποία διασφαλίζεται από τα σύγχρονα μηχανήματα του εργοστασίου μας .
Επιπλέον έχει δοκιμαστεί στην πράξη επι μακρόν η συνεπής εξυπηρέτηση των παραγγελιών των πελατών μας, με σωστές παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα, μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος εναποθήκευσης και διανομής της εταιρείας μας. Εξάλλου η εμπιστοσύνη που εσείς ,οι συνεργάτες μας , δείχνετε προς την Εταιρεία μας, δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με τίποτε λιγότερο από αυτά τα δεδομένα.

.

Στο πλαίσιο της διαρκούς έρευνας για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητος - κόστους, εξελίσσουμε συνεχώς την γκάμα των προιόντων μας ,για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε , μελετώντας τον συνημμένο τιμοκατάλογο. Τα τεχνικά πλεονεκτήματα των προιόντων διασφαλίζουν την ουσιαστική κάλυψη της ανάγκης του τελικού χρήστη σε συνδυασμό με χαμηλό πραγματικό κόστος χρήσης, χωρίς ποιοτικούς συμβιβασμούς.

Με την εμπιστοσύνη τους μας τιμούν οι μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων και καταναλωτικών ειδών αλυσίδες εστιατορίων ταχείας εστίασης,αλυσίδες ξενοδοχείων και ακόμη περίπου 60 χονδρεμπορικές επιχειρήσεις , εγκατεστημένες σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες διανέμουν τα προιόντα μας σε μεγάλο αριθμό εστιατορίων και ξενοδοχείων .

Ο βασικός μας στόχος παραμένει η ανάπτυξη αποδοτικών συνεργασιών μαζί σας, με βάση τις ουσιαστικές και ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις που διαμορφώνουμε μεσα απο την καθημερινή μας εργασία.

Φιλικά

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ